Onze keuken

Wij bieden letterlijk een wereld aan gerechten. Van Oriëntaals tot Italiaans, van visgerechten tot Charcuterie, van overheerlijke soepen tot luxe desserts.

 

Argentijnse Grill

De Argentijn eet niet hij ´geniet´. Hij geniet van de romantiek en de warmte van la parilla, de tafel-grill. Hij geniet van het Argentijnse vlees. Restaurant Plaza6 bereidt alleen het allerbeste, vetarme vlees van twee tot drie jaar oude stieren, op natuurlijke wijze grootgebracht op de Argentijnse graslanden.

Ontdek meer →

Italian Kitchen

La Dolce Vita, het zoete leven. Italianen weten als geen ander wat genieten is. Niet op de laatste plaats door de fantastische keuken, die wereldberoemde gerechten als pizza, pasta en lasagne voortbracht. Een Italiaans restaurant mag dan ook niet ontbreken bij Plaza 6. Geniet van de overheerlijke huisgemaakte pizza’s die vers voor u gebakken worden.  

Ontdek meer →

Sushi

Verrukkelijk van smaak, uitermate gezond en ook nog eens prachtig om te zien. Het is niet voor niets dat sushi steeds populairder wordt. Ook bij Plaza 6 kunt u sinds kort genieten van deze heerlijke Japanse delicatesse. In de nieuwe sushibar maakt de chef-kok doorlopend de lekkerste verse sushi voor u klaar, bereid met de allerbeste […]

Ontdek meer →

Koude & Warme gerechten

Bij eten draait alles om proeven. En hoe meer er te proeven valt, hoe rijker de ervaring. Dat is het achterliggend principe van All-in Cuisine. Onbekommerd van proeverij naar proeverij gaan. Van Oriëntaals tot Italiaans, van Zeebanket tot Charcuterie, van Kaasplateau tot Chocoladefontein… Deze ultieme smaakbeleving ervaart u bij Plaza 6.

Ontdek meer →

Chinese Wokgerechten

Bij ons Wok Buffet mag u een keuze maken uit vele soorten groenten, vlees en vis. Kies bij de kok een van de sauzen die varieren van zacht tot heet. De kok wokt a-la-minute het door u uw samengestelde gerecht op spectaculaire wijze, waarna u het zelf kunt aanvullen met de bijgerechten van het warm […]

Ontdek meer →

Japanse Teppan Yaki

Teppan Yaki is een bepaalde stijl van de Japanse kookkunst waarbij de kok uw eten bereidt waar u zelf bij bent net als bij het wokken. Ook hier kunt u uw keuze maken uit het buffet waarna de kok uw eten bereidt zodat u altijd vooraf weet dat u eet wat u lekker vindt. Hier […]

Ontdek meer →

Home Made Desserts

Plaza6 beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Van softijs, schepijs en vers fruit tot diverse kazen, gebak en suikerspinnen. Verder is er een Amerikaans banket aanwezig met onder meer muffins, brownies en cupcakes. Het verse banket is om je vingers bij af te likken. De hele avond door worden de producten vers gebakken en voor u […]

Ontdek meer →

Diverse Visgerechten

Liefhebbers van vis kunnen hun hart ophalen in plaza6. Onder het motto ‘Plaza 6 Daily Fresh Fish’ kunt u een keuze maken uit verschillende soorten verse vis die op verschillende manieren bereidt wordt. Enjoy your meal!

Ontdek meer →

Braziliaanse Rodizio Grill

Braziliaans BBQ-en oftewel Churrascaria is in Brazilië maar ook in de rest van de wereld een ontzettend leuke en unieke manier van uit eten gaan.  

Ontdek meer →